Japoński organiczny makaron ramen od Hakubaku
Organic Ramen to cienki makaron wytwarzany z organicznej pszenicy, o lekko ciągnącej się, przyjemnej konsystencji. Najlepiej pasuje do dań obfitych. Obecnie jest jest to jeden z ulubionych makaronów Japończyków i szczególnie popularny wśród młodych ludzi.
Ramen często dodaje się do gorącego bulionu z kurczaka lub wieprzowiny z różnymi dodatkami, takimi jak plasterki wieprzowiny, drewno morskie, kamaboko, cebulka i kukurydza.
Hakubaku Japan przeszukała świat w poszukiwaniu najwyższej jakości pszenicy organicznej i znalazła ją w Wiktorii w Australii. Korzystając z tradycyjnego japońskiego przepisu, Hakubaku Australia z dumą oferuje ten wysokiej jakości makaron.
Organiczna mąka pszenna, sól, sole mineralne, woda.
energia | 1450kJ/346kcal |
tłuszcz | 1,3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g) |
węglowodany | 68g (w tym cukry 0,2g) |
błonnik | 3g |
białko | 13,3g |
sól | 2,3g |